Kreu

Ne nje marredhenie biznesi, por jo vetem, gjykoj si celes te Suksesit:
`Sinqeritet, Besim, Pune sistematike, Konfidience`
Nese keto elemente jane ne harmoni se bashku, fitohet natyrshem nje bashkepunim ne vazhdimesi, duke krijuar keshtu nje Historik.

Sinqerisht
Doriana Deliallisi Biba
Kontabiliste e Miratuar

Mirë se vini te D&D; Accounting

Studio D&D Accounting eshte krijuar ne vitin 2016, pas nje experience disa vjecare te Kontabilistes Znj. Doriana Deliallisi Biba (qe prej vitit 2001) ne fushen e Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor.

Znj. Doriana Deliallisi Biba eshte “Kontabiliste e Miratuar”, licensuar nga MInistria e Financave me Nr.License 159 Prot. Dt.25.10.2011.

Qëllimi I kësaj iniciative:

  • Suport per te perballuar me sukses cdo ceshtje apo problematike lidhur me Kontabilitetin dhe Adminstraten Tatimore, bazuar ne pervojen, perkushtimin dhe kompetencen profesionale.
  • Respektim I Legjislacionit Tatimor dhe Ligjit per Kontabilitetin,per nje paraqitje te drejte Te aktivitetiit te Shoqerise
  • Konstatim te problematikave ne kohe reale per te evituar kosto te shtuara & per te permiresuar performancen e shoqerise.

Parimet në Profesion

  • INTEGRITET
  • DEDIKIM
  • PERGJEGJSHMERI
  • BESUESHMERI

Kontabilitet

Me shume

Fiskalitet

Me shume

Te tjera

Me shume